Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

HÍRKATEGÓRIÁK


MOT társasági hírek>>

A(z) MOT hírarchívuma


Hírkategória: Összes hírkategória
 • Beszámoló a Csont és Ízület Évtizede (2000-2010) 2010. évi Világkonferenciájáról
  [2010.12.13.] - MOT, Dr. Bálint Géza, a Csont és Ízület Évtizede nemzeti koordinátora - Hírkategória: Rendezvény információ
  Csont és Ízület ÉvtizedeA Scandic Star Hotel adott otthont a konferenciának, melynek előadótermében 1998-ban megszületett és elindult útjára az Évtized gondolata. Svéd ortopédsebészek ötlete volt, hogy az Agy Évtizedét a Csont és Ízület Évtizede kövesse. Lars Lidgren Lund-i ortopéd-professzor vezetésével meg is valósult az Évtized, mely az év végén befejeződik, de 2011. január 1-én a WHO támogatásával újra kezdődik, mint a Csont és ízület Évtizede 2011-2020, mely mozgalomban immár 62 ország vesz részt világszerte. Ez az egyetlen szervezet, mely az összes érdekelt felet, az orvosi szakmát, gyógytornászokat, nővéreket, kutatókat, az ENSZ Egészségügyi Világszervezetét, az Európai Uniót, EULAR-t, a tagországok egészségügyét, betegszervezeteket, politikusokat, az ipar és a kereskedelem résztvevőit, s a szaksajtót, médiát egyesít, a mozgásszervi egészség érdekében.

  A konferencia jelszava: „Mozduljunk együtt!” - ezt az egyedülálló együttműködést fejezi ki. Maga a konferencia az elmúlt 10 év összegzését, s a jövő célkitűzései körvonalazását tűzte ki célul. A nemzetközi és hazai Évtized összegzésére később térünk ki, ehelyütt csak a konferencia ismertetésére szorítkozunk.

  A beszámoló teljes anyaga letölthető a kapcsolódó dokumentumok alól.

  Kapcsolódó dokumentumok(3)

Vissza

HÍRKATEGÓRIÁK


MOT társasági hírek>>