Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

HÍRKATEGÓRIÁK


MOT társasági hírek>>

A(z) MOT hírarchívuma


Hírkategória: Összes hírkategória
 • A Mozgáskorlátozott emberek foglalkoztatását, önálló életvitelét segítő eszközfejlesztő műhely és szolgáltatási hálózat elnevezésű projekt bemutatása
  [2011.05.27.] - MOT - Hírkategória: Általános
  A Mozgássérült Emberek Rehabilitációs Központja (MEREK) a Nemzeti Erőforrás Minésztérium fenntartásában működik.
  Célja az intézményhez forduló mozgássérült emberek társadalmi integrációjának elősegítése, a szükségleteket messzemenően figyelembevevő, aktív együttműködésre építő, magas színvonalú komplex rehabilitációs szolgáltatások nyújtása által.

  A MEREK, különböző szakemberek tevékenységén keresztül segíti klienseit rehabilitációjukban, társadalmi integrációjukban. Személyi segítők, mozgásterapeuták, pszichológusok, szociális munkások, fejlesztő pedagógusok, szabadidő aktív és tartalmas eltöltését elősegítő- és foglalkoztatási szakemberek segítik a minél eredményesebb rehabilitáció megvalósulását.

  2008. szeptember 1-én az Intézmény elindította a Mozgássérült emberek foglalkoztatását, önálló életvitelét segítő eszközfejlesztő műhely és szolgáltatási hálózat című 36 hónapos projektjét. A projekt, melynek megvalósításában az intézmény munkatársai is részt vesznek, a MEREK hosszú távú célkitűzéseit erősíti.

  A projekt teljes tartalma megtekinthető a kapcsolódó dokumentumban.

  Kapcsolódó dokumentumok(1)

Vissza

HÍRKATEGÓRIÁK


MOT társasági hírek>>