Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

HÍRKATEGÓRIÁK


MOT társasági hírek>>

A MOT legfrissebb hírei


Hírkategória: Általános
 • Magyar Ortopéd Társaság 2012. évi kongresszusa Győrben kerül megrendezésre
  [2012.01.06.] - MOT, Dr. Gunther Tibor - Hírkategória: Általános
  Tisztelt Kollégák, Kedves Vendégek!

  A szervezőbizottság nevében tisztelettel hívom Önöket Győrbe, a Magyar Ortopéd Társaság 2012. évi kongresszusára.

  Győr elsősorban földrajzi elhelyezkedése révén "a találkozások városa". Ezért különösen fontos számunkra, hogy az éves kongresszusunkat először rendezhetjük itt. Ezt a megtisztelő feladatot mindenekelőtt az Önök megelégedésére próbáljuk ellátni.

  A kongresszus szakmai programjába igyekeztünk ritkábban átbeszélt és ma aktuális, illetve mindenkit érdeklő témákat válogatni. Reményeink szerint részletes szakmai beszélgetésekkel, építő vitákkal közösen járulunk hozzá a tudományos programunk eredményességéhez.

  Éves kongresszusaink hagyományos része a társasági program. A barokk belváros, a négy folyó hangulata és Pannonhalma közelsége olyan környezetet teremt, ahol nem okvetlenül csak a kongresszus idejére érdemes kikapcsolódni. Győr műemlékekben a harmadik leggazdagabb város Magyarországon. A belváros történelmi korokat idéző templomai, palotái, múzeumai, jellegzetes sarokerkélyei, a szűk közök a szabadidőben sétára hívogatják a látogatót. Az esti programjaink a jókedv és a kikapcsolódás mellett az oldott hangulatú, baráti beszélgetések helyszíne is kell hogy legyen. A Győri Balett előadása és a Pannonhalmi kirándulás helyi kulturális emléket is ad.

  Reméljük megtisztelő jelenlétükkel, aktív munkájukkal hozzásegítenek minket, hogy erre "a találkozás"-ra, mint egy magas színvonalú kongresszusra emlékezhessünk később.

  Dr. Gunther Tibor
  a Szervezőbizottság elnöke

  Részletes információk a kongresszusról itt olvashatók >>

Vissza

HÍRKATEGÓRIÁK


MOT társasági hírek>>