Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

HÍRKATEGÓRIÁK


MOT társasági hírek>>

A(z) MOT hírarchívuma


Hírkategória: Összes hírkategória
 • Sikeres 55. MOT Kongresszuson vagyunk túl
  [2012.06.20.] - Dr. Kiss Jenő, Magyar Ortopéd Társaság elnöke - Hírkategória: Általános
  Tisztelt MOT Tagok! Kedves Barátaim!

  Egy rendkívül sikeres 55. MOT Kongresszuson vagyunk túl. Dr. Gunther Tibor főorvos úr és csapata, továbbá a munkájukat segítő Asszisztencia Kft és Intellimed Kft munkatársai kiváló szervezői és vendéglátói voltak az eseménynek, melyhez Győr városa csodálatos helyszínt biztosított. A kongresszusra több mint 700 orvos, gyógytornász és kiállító személyzet regisztrált.

  Több mint 170 előadás hangzott el. 33 kiállító támogatta a rendezvényünket. Ismételten mindenkinek gratulálok a rendezéshez és köszönetet mondok minden szervezőnek és résztvevőnek.

  A kongresszus egyik fő eseménye a MOT vezetőségválasztó közgyűlése volt. Az újonnan megválasztott vezetőség tagjainak ezúton gratulálok és a következő években számítok a munkájukra. A névsor a honlapon elérhető mindenki számára. (Közvetlenül elérhető a kapcsolódó dokumentumok alatt is!)

  Mint köztudott jövő évben június 27-29 között Budapesten közös MOT-MTT, azaz közös ortopéd-traumatológus kongresszust szervezünk. A szervezési munka megkezdődött. A kongresszus tudományos programjának összeállításához illetve a tudományos témák kiválasztásához számítok a MOT tagok véleményére, ötleteire. Kérlek benneteket, hogy Jakab Gábor főtitkár úrnak vagy nekem jutassátok el az ötleteiteket.

  Kívánok mindenkinek jó nyaralást!

  Barátsággal,
  Dr. Kiss Jenő Magyar Ortopéd Társaság elnöke

  Kapcsolódó dokumentumok(1)

Vissza

HÍRKATEGÓRIÁK


MOT társasági hírek>>