Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

HÍRKATEGÓRIÁK


MOT társasági hírek>>

A(z) MOT hírarchívuma


Hírkategória: Összes hírkategória
 • HELYSZÍNVÁLTOZÁS!
  [2013.04.05.] - MOT - Hírkategória: Általános
  Tisztelettel felhívjuk a figyelmet, hogy a „Vállízületi instabilitás” címmel Kaposváron, 2013. április 12.-13-án rendezendő Tudományos Ülés helyszíne megváltozott! Tekintettel a több, mint 230 érdeklődőre új helyszínként a Kaposvári Egyetem Auditóriuma került kijelölésre. A nagyszámú résztvevő számára 2 új workshop is segíti az ismeretek bővítését. A rendezvényt a Magyar Váll,- és Könyöksebészek Egyesülete, a Magyar GyógytornászFizioterapeuták Társasága és a Kaposi Mór Oktató Kórház Aktív Mozgásszervi Sebészeti Osztály Orthopaediai Egysége közösen szervezi. A bemutató műtétekkel, videoprezentációkkal és workshopokkal tarkított előadássorozat a vállízület instabilitását tekinti át. Még nem késő jelentkezni!
  MEGLEPETÉS: A regisztrációs díjukat befizető résztvevők az előadások anyagát tartalmazó 496 oldalas könyvvel gazdagodnak (205 oldal színes, több mint 400 ábra)!

  Helyszín: Kaposvári Egyetem Auditórium, Guba Sándor u. 40., Kaposvár, 7400.

  Az akkreditáció gyógytornászok számára folyamatban van. Orvosok számára a tanfolyam akkreditált: résztvevők 12, előadók 5 pontot kapnak.

  Részletes program a kapcsolódó dokumentumok alatt található.

  Kapcsolódó dokumentumok(3)

Vissza

HÍRKATEGÓRIÁK


MOT társasági hírek>>