Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

HÍRKATEGÓRIÁK


MOT társasági hírek>>

A(z) MOT hírarchívuma


Hírkategória: Összes hírkategória
 • A Magyar Orvostársaságok és Egyesületek Szövetsége Magyar Orvostudományi Napokat rendez
  [2013.05.07.] - MOT - Hírkategória: Általános
  Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a Magyar Orvostársaságok és Egyesületek Szövetsége (MOTESZ) 2013. november 6‐8. között Budapesten a Hotel Novotelben (Budapest, Alkotás u. 63‐67) Magyar Orvostudományi Napokat rendez.

  A Szövetségünk ezirányú hagyományaira épülő, rangos eseményen magasan kvalifikált vezető szakemberek, multidiszciplináris klinikai megközelítéssel, közérthető formában rövid áttekintést adnak a legfontosabb betegségek naprakész elméleti és gyakorlati ismereteiről. A kongresszus fővédnöke Dr. Pálinkás József, a Magyar Tudományos Akadémia elnöke. Az akkreditálás és a kreditpontok megadása folyamatban van.

  Frissítse fel Ön is általános és szakirányú orvosi tudását háromnapos rendezvényünkön, és a medicina legújabb ismereteinek elsajátításával végezze napi gyógyító munkáját!

  Várjuk mielőbbi jelentkezését a www.motesz.hu linken, ahol előzetes programtervezetet, regisztrációs lapot és további információkat talál.

  Jelentkezési határidő: 2013. június 30.

  Az előadóterem limitált befogadóképessége miatt a regisztráció elfogadásakor a jelentkezések sorrendjét vesszük figyelembe.

  Kapcsolódó dokumentumok(2)

Vissza

HÍRKATEGÓRIÁK


MOT társasági hírek>>