Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

HÍRKATEGÓRIÁK


MOT társasági hírek>>

A MOT legfrissebb hírei


Hírkategória: Általános
 • Elnöki köszöntő
  [2013.07.08.] - MOT - Hírkategória: Általános
  Tisztelt MOT Tagok!
  Tisztelt Barátaim!
  Tisztelt volt Elnök Úr és tisztelt volt Főtitkár Úr!

  Mindenek előtt meg szeretném köszönni a MOT Tagságának a megtisztelő bizalmat, mely révén a 2013-as közös Kongresszusunkon megtartott MOT Közgyűlés során lehetőséget kaptam arra, hogy 2013-tól a MOT Elnöke lehessek. Nagyon remélem, hogy e pozíciómat az Önök, a MOT Tagsága megelégedésére fogom teljesíteni, melyet minden erőmmel meg is szeretnék valósítani. Természetesen annak érdekében, hogy mindez a korábbi évek gyakorlatának megfelelően eredményesen és minél eredményesebben történhessen meg a következő három évben is, kérem a MOT Tagságát, hogy aktív és támogató közreműködéssel ezt segítse elő. Ehhez a munkához kérem, a frissen megválasztott MOT Főtitkár Úr, Dr. Than Péter és Pénztáros Úr, Dr. Udvarhelyi Iván, valamint a MOT Vezetőségének hathatós támogatását is.

  Tisztelt MOT Tagság! Úgy érzem, első feladatom, hogy kifejezzem a Tagság és magam köszönetét a MOT volt Elnökének, Dr. Kiss Jenő Tanár Úrnak az elmúlt három évben kifejtett igen jelentős erőfeszítéseiért, mellyel minden lehetséges fórumon itthon és külföldön nagy lelkesedéssel és elhivatottsággal képviselte Társaságunk érdekeit. Mindezzel Dr. Kiss Jenő Past President Úr meglehetősen magas mércét állított fel, melynek az elnökségi társaimmal a Tagság megelégedésére meg szeretnénk felelni. Ezúton kérem Past President Úr szíves és hathatós támogatását munkánkhoz a jövőben is. Jó elnöki munka természetesen nincs kiváló támogató, vagyis aktív titkár nélkül. Ennek megfelelően köszönetet szeretnék mondani Dr. Jakab Gábor Főorvos Úr volt MOT Főtitkár három esztendős kitartó munkájáért is.

  Tisztelt MOT Tagság!
  Tekintettel az egyre nyilvánvalóbb nyárra szeretnék mindenkinek szép nyarat, tartalmas kikapcsolódást és pihenést kívánni, hogy szeptembertől minél eredményesebben teljesíthessük a következő három év feladatait.

  Barátsággal,

  Dr. Szőke György
  A MOT Elnöke

Vissza

HÍRKATEGÓRIÁK


MOT társasági hírek>>