Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

HÍRKATEGÓRIÁK


MOT társasági hírek>>

A(z) MOT hírarchívuma


Hírkategória: Összes hírkategória
 • XXI. Gyermektraumatológiai Vándorgyűlés
  [2014.04.30.] - MOT - Hírkategória: Általános
  Tisztelettel és szeretettel hívunk minden gyermeksérültet ellátó kollégát, szakdolgozót  XXI. Gyermektraumatológiai Vándorgyűlésre,  amelyet idén Budapesten az MRE Bethesda Gyermekkórháza szervez.
  XXI. Gyermektraumatológiai Vándorgyűlés
  Időpont: 2014. szeptember 19-20.
  Helyszín: MRE Zsinati Székház - 1146 Budapest, Abonyi utca 21.

  A XX. kongresszuson a résztvevők száma 130 felett volt, mely azt bizonyítja, hogy egyre nagyobb az igény a minőségi gyermektraumatológiai ellátásra. Minden fiatal kollégát bíztatok arra, hogy ne csak résztvevőként jelentkezzen, hanem előadás formájában is mutatkozzon be.  Hozza el érdekes eseteit, mutassa be osztálya gyermek traumatológiai tevékenységét. Azért tartom nagyon fontosnak a fiatalok megmutatkozását, mert az előadás elkészítése közben felkészülnek az adott témából.  Ne féljenek az esetleges kérdésektől, mert az az érdeklődés jele, és így tisztázhatjuk mindenki számára a felmerülő kétségeket. A fő téma, az alsó végtag sérülések ellátása, tág teret ad a jó előadások számára.

  A korábbi kongresszusokon nagy sikert aratott workshop-ok sorában az idén az egyik a kézsebészetben elengedhetetlen mikrosebészeti és különböző ínvarrat technikák gyakorlása, a másik a lágyrész kezelés, bőrvarrat és egyéb bőrhiányos területek fedési lehetőségeinek ismertetése és gyakorlása lesz.  A szokásos baráti hangulat és jó közérzet biztosítása felől a rendezőket ismerve nincsenek kétségeim.

  Dr. Novoth Béla
  Gyermektraumatológiai Szekció Elnöke

  A regisztrációhoz és a részletes program megtekintéséhez kattintson ide.

Vissza

HÍRKATEGÓRIÁK


MOT társasági hírek>>