Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

HÍRKATEGÓRIÁK


MOT társasági hírek>>

A(z) MOT hírarchívuma


Hírkategória: Összes hírkategória
 • A Magyar Ortopéd Társaság és a Magyar Traumatológus Társaság Tájékoztatója a sajtó képviselői részére
  [2014.06.19.] - MOT - Hírkategória: Általános
  A Magyar Ortopéd Társaság és a Magyar Traumatológus Társaság 2014. évi Közös Kongresszusa 2014. június 22-24. között kerül megrendezésre Szegeden az SZTE Kongresszusi Központban (SZTE TIK), idén rendhagyó módon vasárnaptól keddig.

  A kongresszus a maga nemében több okból is különlegesnek ígérkezik. Az AO Trustee június 27-30. között Budapestre hozta éves találkozóját, ami kivételes lehetőséget kínált arra, hogy számos nemzetközileg elismert baleseti sebészt hívjunk meg szerte a világból. Így a rendkívül széles szakmai téma-kínálat (polytrauma menedzsment, hasi mellkasi-trauma, geriátriai törések, lelki trauma szerepe, betegoktatás, sürgősségi koncepció a trauma ellátásban, oktatás- és készségfejlesztő központok, stb.) mellett, “Quo vadis trauma?” és “Kollégáink külföldön” címekkel érdekes kerekasztal megbeszéléseket is tervezünk. A kongresszus előtt satellit programként traumás ultrahangdiagnosztikai készségfejlesztő kurzust (FAST), valamint Artroszkópos alapkészség kurzusokat szervezünk (ATLS kurzus már betelt), melyre szintén várjuk jelentkezésüket.

  Mindezek mellett számos kulturális programmal kívánjuk színesíteni a kongresszust, mellyel igyekszünk biztosítani, hogy a sok munka mellett gondtalan kikapcsolódásban és kapcsolatépítésben is legyen részük.
  A rendezvény első napján nyitófogadásunkat szokás szerint állófogadásként tarjuk a rendezvény helyszínén.
  Bankett vacsoránkat pedig június 23-án tartjuk a Szegedi Olimpiai Központban (Maty-ér), ahol sárkányhajó versenyt hirdetünk az Ortopéd- és a Trauma Társaság orvosai között. A finom ételek mellett lesz néptáncbemutató, kedvcsinálónak pedig talpalávaló zene többféle stílusban.

  További információk, részletes program és jelentkezés a kongresszusi weblapon elérhetők:
  http://www.asszisztencia.hu/motra/

  Prof. Dr. Varga Endre, Prof. Dr. Tóth Kálmán
  A Kongresszus elnökei

Vissza

HÍRKATEGÓRIÁK


MOT társasági hírek>>