Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

HÍRKATEGÓRIÁK


MOT társasági hírek>>

A(z) MOT hírarchívuma


Hírkategória: Összes hírkategória
 • Komplex primer csípőprotézis - a dysplasiától a protrusióig (Szeged, 2016.05.19-20.)
  [2016.03.23.] - MOT - Hírkategória: Általános
  Tisztelt Kollégák!

  A szegedi Ortopédiai Klinika ezúton szeretné meghívni Önt és minden érdeklődő kollégáját a 2016. május 19. és 20. között megrendezendő szabadon választható tanfolyamára, melynek címe: Komplex primer csípőprotézis - a dysplasiától a protrusióig

  A tanfolyam célközönsége minden, csípőprotézis beültetéssel foglalkozó ortopédsebész, illetve traumatológus.

  Elsősorban olyan közvetlen szakvizsga előtt álló, illetve friss szakvizsgával, valamint már a nagyobb tapasztalattal rendelkező ortopédsebészek és traumatológusok jelentkezését várjuk, akik rendszeresen, de relatív szerény számban végeznek csípőprotézis beültetést. A tanfolyam anyagának összeállítása során olyan témákra koncentráltunk, amely látszólag rutin beavatkozásnak tűnnek, azonban a háttérben lehetnek kisebb vagy nagyobb indikációs problémák és/vagy technikai nehézséget jelentő kérdések (dysplasia, protrusio, végtaghosszkülönbség, poszttraumás állapotok (fémanyagokkal), merev csípő, stb.).

  A tanfolyam célja a különböző csípőízületi kórképek részletes, gyakorlatias elemzése, interaktív, konkrét eseteken alapuló megbeszélése a műtéti tervezéstől a kivitelezésen keresztül a korai szövődményekig, külön hangsúlyozva az egyes lépcsők nehézségeit. A tanfolyamot workshop is kiegészíti a DepuySynthes támogatásával.

  A részletes program ide kattintva, az OFTEX-en >> elérhető, a tanfolyam akkreditált és tesztvizsgával zárul (28 pont). A tanfolyamot hazai és külföldi előadók részvételével tartjuk.

  A tanfolyamra az OFTEX portálon lehet jelentkezni. A tanfolyam díja 45.000.- Ft., melyet jelentkezés után, az SZTE által kiállított számla ellenében kell befizetni. Felmerülő kérdések esetén érdeklődjenek Lehoczky Évánál a 62/545-423-as telefonszámon.

  Tisztelettel:

  Prof. Dr. Tóth Kálmán PhD
  tanszékvezető egyetemi tanár
  MTA doktora

  Dr. Sisák Krisztián PhD
  egyetemi adjunktus
  tanfolyamszervező

Vissza

HÍRKATEGÓRIÁK


MOT társasági hírek>>