Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

HÍRKATEGÓRIÁK


MOT társasági hírek>>

A(z) MOT hírarchívuma


Hírkategória: Összes hírkategória
 • Elkezdődött a Magyar Ortopéd Társaság 52. Kongesszusa
  [2009.06.25.] - MOT - Hírkategória: Általános
  Magyar Ortopéd Társaság nevében szeretettel várunk mindenkit a MOT 52. kongresszusa alkalmából Szolnokon. Már sokadik alkalommal térünk ide vissza, Fiatal Ortopédek Fóruma, Protézis Kerekasztal Konferenciák szerepelnek a rendezvények sorában, Rudner főorvos és kollégáinak vendégszeretete ismert minden ortopéd előtt.

  A kongresszus tudományos témáit igyekeztünk, úgy összeállítani, hogy ortopéd orvosok mellett megszólíthassuk azon kollégáinkat, akik krónikus mozgásszervi betegek ellátásában vesznek részt. Ennek keretében fórumot kívánunk biztosítani gyógytornászoknak, műtősnőknek, valamint a MÁV kórház profiljához kapcsolódva a reumatológus és rehabilitációs szakembereknek.

  Az egyik főtémaként a protézis választás és műtéti tervezés problémakörét választottuk, mely reményeink szerint sok hasznos információval fog szolgálni. Az előláb deformitások valamint a porckorong degenerációval járó gerincbetegségek témái is izgalmas területei szakmánknak, melyhez érdekes és tanulságos esetek fóruma adja majd a show-t.

  Szimpózium keretében kívánunk foglalkozni a szisztémás betegségek biológiai teraphiájával és azok mozgásszervi vonatkozásaival, valamint a csontmennyiség, csontminőség problémakörével.

  Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt Társaságunk Web Standján, ahol a Magyar Protézis Regiszter több mint 16000 adatainak feldolgozása tekinthető meg!

Vissza

HÍRKATEGÓRIÁK


MOT társasági hírek>>