Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

HÍRKATEGÓRIÁK


MOT társasági hírek>>

A MOT legfrissebb hírei


Hírkategória: Szakmai hír
  • Prof. Luiz Vialle a gerincsebészek nemzetközi szervezetének (AOSpine) elnöke látogatása az Országos Gerincgyógyászati Központban
    [2010.05.13.] - MOT - Hírkategória: Szakmai hír
    Két napot töltött Budapesten Prof. Luiz Vialle a gerincsebészek nemzetközi szervezetének (AOSpine) elnöke abból az alkalomból, hogy az Országos Gerincgyógyászati Központ a mintegy tizenkétezer tagot tömörítő világszervezet daganatsebészeti programjának referenciaintézetévé vált, a központ igazgatóját, dr Varga Péter Pált pedig a program egyik vezetőjévé választották. A Központban találkozott a hazai gerincsebészet neves képviselőivel, s tájékoztatta őket a szervezet új működési struktúrájáról, s a magyar gerincsebészek számára felkínált továbbképzési lehetőségekről és kutatási programokról. Egyben bejelentette azt is, hogy a világszervezet következő daganatsebészeti mesterkurzusát idén szeptemberben Budapestent tartják.
    Dr. Varga Péter Pál elmondta, hogy a Központot ért megtiszteltetést a magyar gerincsebészet magas nemzetközi presztizsének köszönhető, valamint annak a ténynek, hogy e kutatási területen a Központ által kidolgozott műtéti technikák világszerte ismertté és széles körben alkalmazottá váltak. A világszervezet elnöke által ismertetett programok és pályázatok a magyar gerincsebészek fiatal generációi számára az eddigieknél jóval több lehetőséget jelentenek a nemzetközi szakmai életbe való bekapcsolódásra , elsősorban ösztöndíjak és továbbképzések formájában.

Vissza

HÍRKATEGÓRIÁK


MOT társasági hírek>>