Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

HÍRKATEGÓRIÁK


MOT társasági hírek>>

A MOT legfrissebb hírei


Hírkategória: Általános
 • A Magyar Ortopéd Társaság és a Magyar Traumatológus Társaság 2022. évi Közös Kongresszusa
  [2022.04.26.] - MOT - Hírkategória: Általános
  Tisztelt Kollégák!

  Öröm és megtiszteltetés számunkra, hogy a világjárvány után várhatóan ismét személyes megjelenés formájában köszönthetjük a résztvevőket Magyar Ortopéd Társaság és a Magyar Traumatológus Társaság hagyomány szerint ismét közösen, Budapesten megrendezendő kongresszusán.

  Budapest – rangos világváros, múltja és remélhetően jövője alapján is méltó helyszínül szolgál e több mint ezer szakembert foglalkoztató szakma tudományos összejövetele számára.

  A korábban megszokott helyszíneken a gondosan válogatott tematika alapján most is teret kapnak az ortopédia és traumatológia legfontosabb területei, plenáris és felkért előadások, speciális szimpóziumok és természetesen számos szabadelőadás formájában. Szeretettel várjuk és invitáljuk fiatal ortopéd és traumatológus kollégáinkat a fiatalok fórumára és műtősnő kollégáink jelentkezését is. Nem feledkezünk az alapkutatások, a rehabilitáció és gyógytorna képviselőinek részvételéről.

  A tudományos program mellett legyen lehetőség fővárosunk számtalan nívós és páratlan építészeti örökségének megtekintésére. A várnegyedben és a város számos pontján történt rekonstrukciók, a pezsgő kulturális élet és a minőségi gasztronómia érdemes arra, hogy a szekciók mellett időt szakítsunk a városban eltöltött tartalmas szabadidőre, melyre több lehetőséget biztosítunk.

  Reméljük, hogy a találkozás öröme mind a tudományos mind a társasági program keretein belül beteljesül. Szeretettel várjuk társaságaink résztvevőit 2022-ben Budapesten.

  Dr. Udvarhelyi Iván
  Magyar Ortopéd Társaság

  Dr. Flóris István
  Magyar Traumatológus Társaság

  Kedvezményes jelentkezés határideje: 2022.05.20.

  További részletek, online regisztráció a Kongresszus weboldalán: https://www.asszisztencia.hu/motra/2022/

Vissza

HÍRKATEGÓRIÁK


MOT társasági hírek>>