Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

HÍRKATEGÓRIÁK


MOT társasági hírek>>

A MOT legfrissebb hírei


Hírkategória: Általános
 • MOT Pályázati felhívás
  [2018.02.19.] - MOT - Hírkategória: Általános
  A Magyar Ortopéd Társaság pályázati felhívással él fiatal, 40. életévüket még be nem töltött kollégák számára, akik az EFORT FORTE szekcióján belül (European Federation of Orthopaedic Trainees) megrendezésre kerülő nyári továbbképzésen (European Orthopaedic Summer School) részt kívánnak venni.

  A képzés lefedi alap és haladó kurzusokon keresztül az ortopédia teljes tárgykörét, segít felkészülni az európai ortopéd szakvizsgára.

  Helyszín 2018-ban: Milánó, Olaszország.
  Időpont: 2018. július 2-6-ig.

  Támogatás összege: 250.000 Ft / fő.

  Két kolléga támogatása lehetséges!

  A támogatás pályázat útján nyerhető el. A pályázatot kérjük 2018. március 19-ig az alábbi e-mail címre beküldeni: titkarsag.ortopedia@med.semmelweis-univ.hu.

  A pályázat tartalmazza a jelentkező curriculumát, különös tekintettel az eddigi betegellátási tevékenységekre (milyen osztályon dolgozott, milyen plusz képzésen, tanfolyamon vett részt, milyen külföldi tanulmányúton vett részt, stb.), ill. tudományos munkára, megjelent dolgozatok címe (esetleg impakt faktora), előadások listája (elsőszerzős és társszerzős egyaránt), külön kérem feltüntetni, ha Ph.D. kurzusban van, vagy Ph.D. fokozatot szerzett.

  Az elbírálás egy héten belül megtörténik, majd a kiválasztottak társasági ajánlólevéllel együtt jelentkezhetnek a kurzusra április első napjaiban.

  Dr. Szendrői Miklós
  a Magyar Ortopéd Társaság elnöke

Vissza

HÍRKATEGÓRIÁK


MOT társasági hírek>>