Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

KIEMELT HÍR (Részletek a hír címére kattintva)

MOT Pályázati felhívás2018.02.19. - MOT

A Magyar Ortopéd Társaság pályázati felhívással él fiatal, 40. életévüket még be nem töltött kollégák számára, akik az EFORT FORTE szekcióján belül (European Federation of Orthopaedic Trainees) megrendezésre kerülő nyári továbbképzésen (European Orthopaedic Summer School) részt kívánnak venni.

A képzés lefedi alap és haladó kurzusokon keresztül az ortopédia teljes tárgykörét, segít felkészülni az európai ortopéd szakvizsgára.

Helyszín 2018-ban: Milánó, Olaszország.
Időpont: 2018. július 2-6-ig.

Támogatás összege: 250.000 Ft / fő.

Két kolléga támogatása lehetséges!

A támogatás pályázat útján nyerhető el. A pályázatot kérjük 2018. március 19-ig az alábbi e-mail címre beküldeni: titkarsag.ortopedia@med.semmelweis-univ.hu.

A pályázat tartalmazza a jelentkező curriculumát, különös tekintettel az eddigi betegellátási tevékenységekre (milyen osztályon dolgozott, milyen plusz képzésen, tanfolyamon vett részt, milyen külföldi tanulmányúton vett részt, stb.), ill. tudományos munkára, megjelent dolgozatok címe (esetleg impakt faktora), előadások listája (elsőszerzős és társszerzős egyaránt), külön kérem feltüntetni, ha Ph.D. kurzusban van, vagy Ph.D. fokozatot szerzett.

Az elbírálás egy héten belül megtörténik, majd a kiválasztottak társasági ajánlólevéllel együtt jelentkezhetnek a kurzusra április első napjaiban.

Dr. Szendrői Miklós
a Magyar Ortopéd Társaság elnöke

További hírek

HÍREINK (Részletek a hír címére kattintva)

Magyar Ortopéd Társaság és a Magyar Traumatológus Társaság (Győr, 2018.06.28-30.)

Helyszín: Győr, ETO Park Hotel
Időpont: 2018.06.28-30.)

Fontos dátumok:
Online jelentkezés és absztraktbeküldés 2018 januártól
Absztraktbeküldési határidő: 2018. március 18.

Tisztelt Kolléga!

2018. június 28-30. között kerül megrendezésre A MAGYAR ORTOPÉD TÁRSASÁG és a MAGYAR TRAUMATOLÓGUS TÁRSASÁG 2018. ÉVI KÖZÖS KONGRESSZUSA Győrben, az ETO Park Hotelben. Ezúton hívjuk fel szíves figyelmét a rendezvény honlapjára, illetve az absztrakt beküldés megnyitására.

ABSZTRAKT FELHÍVÁS
A kongresszusra szóbeli és poszter előadások nyújthatók be, melyek…

I. Nemzetközi Artroszkópos Továbbképző Kongresszus és a Magyar Artroszkópos Társaság 15. Kongresszusa (Balatonalmádi, 2018.09.27-29.)

Tisztelt Kolléganők, Kollégák,

Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy a Magyar Artroszkópos Társaság, a Somogy Megyei Kaposi Mór Oktató Kórház Ortopédiai Osztálya, a Magyar Váll,- és Könyöksebészek Egyesülete és a Magyar Gyógytornász-Fizioterapeuták Társasága közös szervezésében 2018. szeptember 27-29. közt Balatonalmádiban kerül megrendezésre az I.Nemzetközi Artroszkópos Továbbképző Kongresszus, mely egyben a Magyar Artroszkópos Társaság 15. Kongresszusa is.

A rendezvény szellemiségét a megújulás és a hagyományteremtés elvében kívánjuk kialakítani. Mindenképpen felhasználjuk az immáron négy alkalommal megrendezett, nagy sikernek örvendő vállkurzus során szerzett…

Prof. Dr. Zinner Nándor felújított síremlékének felszentelése (2018.02.28.)

A Magyar Ortopéd Társaság értesíti a tagokat, hogy Prof. Dr. Zinner Nándor felújított síremlékének felszentelése 2018. február 28-án 16.00 órakor lesz a Farkasréti temetőben.

A szertartást vezeti Bölcskei Gusztáv református püspök.

Zinner Nándor pályázatok leadási határideje a MOTRA Kongresszusra 2018.03.31.

A Magyar Ortopéd Társaság értesíti a fiatal ortopéd orvosokat, hogy a korábbi évekhez hasonlóan a Zinner Nándor pályázatok folyamatosan leadhatóak, de a 2018-as MOTRA kongresszuson díjazásra kerülő dolgozatok leadási határideje 2018 március 31.

A díjazásra szánt pályamunkákat kérjük a MOT főtitkárának eljuttatni: Dr. Gunther Tibor Petz A. M. Okt. Kh. Ortopédiai osztály, 9026 Győr, Vasvári Pál u. 2-4.

Tagdíjfizetési felhívás, 2018

Tisztelt MOT Tag!

Kérem, hogy a MOT alapszabályban meghatározott határidőig, 2018. március 31-ig a MOT honlapján (www.ortopedtarsasag.hu) on-line átutalással, vagy banki átutalással fizesse be a 2018. évi tagdíjat.

A tagdíj szakorvosok számára 12000 Ft, szakorvosjelöltek számára 8000 Ft.

A MOT számlaszáma: 11711034-20316235


Nyugdíjas kollégák a főtitkárhoz írt levélben kérhetik az emeritus tagságot a 65. életévtől. Emeritus tagok mentesülnek a tagdíjfizetési kötelezettség alól.

Felhívom a figyelmét, hogy amennyiben a tagdíjfizetési kötelezettségének a fenti határidőig nem tesz eleget,…

IX. A láb gyakori betegségei, mozgásszervi elváltozásai (ok, kialakulás, kezelés, megelőzés) c. konferencia és workshop

Időpont: 2018. március 3.
Helyszín: Budapest, „Optima A” Irodaház

Kedves Kollégák!

A témakörökből: A láb vizsgálata, funkcionális anatómia, biomechanika. A leggyakoribb ortopédiai és traumás elváltozások, hosszanti és haránt boltozatok, hallux valgus, kalapácsujj, lágyrész sérülések, törések. Benőtt köröm és kezelése: műtéti? konzervatív? spange? Cukorbetegek láb-betegségei. A vitatott betétkérdés: kinek, mikor, melyiket? A különböző gyártmányú és szerkesztésű cipők, divat? stb. Gyógypedikűr.

Workshop: Számítógépes talpnyomás-mérés, orvosi pedikűr, lökéshullám kezelés bemutató. …

További hírek
ONLINE TAGDÍJBEFIZETÉS

MOT tagdíj összege szakorvosoknak: 12.000 Ft
Kedvezményes tagdíj: 6.000 Ft
Szakorvosjelölteknek 8.000 Ft.