Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 


ESEMÉNYEK

További rendezvények

KIEMELT HÍR (Részletek a hír címére kattintva)

A térdprotetika aktualitásai Szimpózium (Győr, 2017.05.05-06.)2017.04.10. - MOT

A térdprotetika aktualitásai - a nehéz primértől a nagy csonthiány pótlásáig, revízió során - című szimpózium 2017. május 5-6-án kerül megrendezésre.

Helyszín: Hotel Garzon Pláza****
H-9024 Győr, Vasvári Pál u. 1/b

Rendezvényünk jellege 50 fő részvételét teszi lehetővé. Kérjük, hogy jelentkezését 2017. április 21-ig az info@comesa.hu címünkre szíveskedjék küldeni.

A program letölthető ide kattintva >>

További hírek

HÍREINK (Részletek a hír címére kattintva)

A Magyar Ortopéd Társaság állásfoglalása az egynapos csípőízületi endoprotézis beültetésekről

Az elmúlt hónapokban a hazai sajtóban, így a Dunántúli Naplóban, az Orvosok Lapjában és a TV.2 csatornáján olyan közlemények, riport jelent meg, melyek szerint a Pécsi Tudományegyetem Traumatológiai Tanszékén illetve a Da Vinci magánklinikán az ottani kollégák nevéhez köthetően új eljárással úgynevezett elülső minimál invazív feltárásból ültetnek be csípőízületi endoprotézist. Ez a feltárás jobb lenne, mint a többi hagyományos, ill. másfajta minimál invazív feltárások, kevesebb szövődménnyel járna, olcsóbb és olyan gyors gyógyulást eredményezne, aminek következtében a beteget egynapos sebészet keretében operálják és már másnap otthonába bocsátható.

A közlemények/riport…

Magyar Ortopéd Társaság 2017. évi Kongresszusa. Absztrakt bejelentés határideje 2017. április 18. (kedd) éjfélig meghosszabbítva

Tisztelt Kolléga!

2017. június 29. –július 01. között kerül megrendezésre A MAGYAR ORTOPÉD TÁRSASÁG 60. KONGRESSZUSA Nyíregyházán, a Nyíregyházi Egyetemen.

KÖSZÖNTŐ A KONGRESSZUS ELNÖKÉTŐL

Tisztelt Kollégák!

Nagy öröm és megtiszteltetés számomra, hogy a MOT 2017. évi 60. Jubileumi Kongresszusának megrendezése alkalmából Nyíregyházán köszönthetem az ortopédia és a társszakmák képviselőit. Ez az év azért is kitüntetett az osztály életének szempontjából, mert 40 évvel ezelőtt vált külön az addig traumatológiai osztály részeként kezelt ortopédia.
Folytatás

Péterfy Kórház Baleseti Központjának 2017. április havi tudományos ülései

A Baleseti Központ oktatási programja keretében, 2017. április hónapban a meghívóban olvasható témák megbeszélésére lesz lehetőség keddi napokon, 14 órai kezdettel, a Baleseti Központ 8. emeleti Nagytantermében (1081 Budapest, Fiumei út 17.)

Meghívó >>

Sportolók vállelváltozásai (Kaposi Mór Ortopédiai Napok IV.) (Kaposvár, 2017.05.11-13.)

Újra itt van a Vállkurzus Kaposvárról!
Sok szeretettel meghívjuk a 2017. május 11-13-án rendezendő Tudományos Ülésre.

A rendezvényt a Magyar Váll,- és Könyöksebészek Egyesülete, a Magyar Gyógytornász-Fizioterapeuták Társasága és a Somogy Megyei Kaposi Mór Oktató Kórház Ortopédiai Osztálya közösen szervezi.

A bemutató műtétekkel, videoprezentációkkal és workshopokkal tarkított előadássorozat a sportolók vállelváltozásaival foglalkozik neves edzők aktív támogatásával. Minden évben közel 300 gyógytornász és orvos vesz részt az előadásokkal, élő műtétekkel, gyógytornász és artroszkópos workshopokkal fűszerezett kurzuson. Idén sem maradhat…

2017 EMSOS Kongresszus - 30th Annual Meeting of the European Musculo-Skeletal Oncology Society (Budapest, 2017.04.26-28.)

Helyszín: Hilton Budapest City (1062 Budapest, Váci út 1-3.)
Időpont: 2017.04.26-28.

A kongresszuson a magyar orvosok számára kedvezményes regisztrációs díjat biztosítunk 200 EUR értékben.
A csütörtök esti gála vacsorán való részvételi díj azonban egységesen, számukra is 60 EUR-ért biztosított.

A résztvevők az alábbi linken jelentkezhetnek, melyen jelöljenek be egy tetszőleges részvételi díjat, a visszaigazolásban a magyar orvosoknak szánt kedvezményes regisztrációs díjat fogjuk megerősíteni.
http://www.asszisztencia.hu/emsos2017/registration.htm

Eurasian Orthopedic Forum (Moscow, 29-30. June, 2017)

Eurasian Orthopedic Forum (EOF) will take place on June 29-30, 2017 and will be the largest international event in the Orthopedics and Traumatology sphere in Eurasia bringing together over 3,000 participants from Russia, China, India, Korea, and other European and Asian countries. The Forum will be hosted in Expocentre complex in Moscow, Russia.

The Forum's program includes over 200 scheduled reports spanning 20 scientific and practical areas, including symposiums, lectures, clinical case studies, presentations, and master classes. The event will also include an exhibition on a space of over 4,000 sq. meters.

The Forum will involve practicing doctors, scientists,…

További hírek
ONLINE TAGDÍJBEFIZETÉS

MOT tagdíj összege szakorvosoknak: 12.000 Ft
Kedvezményes tagdíj: 6.000 Ft
Szakorvosjelölteknek 8.000 Ft.