Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 
MOT Vezetőségválasztás 2012.

TISZTELT TAGSÁG

Szeretnénk felhívni tagságunk figyelmét, hogy csak a MOT tagjai adhatják le szavazatukat a közgyűlésen és csak a MOT tagjai választhatók. Érvényes tagsággal bír (az alapszabály értelmében), aki az éves tagdíját a vonatkozó év március 31-ig befizette.

Ugyanakkor a MOT Elnöksége praktikus okokból a győri konferencián megrendezésre kerülő választó küldöttgyűlés időpontjáig (2012.06.14. csütörtök) meghosszabbította a tagdíj rendezésének lehetőségét.
A tagdíjakat a kongresszus helyszínén, a MOT Web Standon lehet befizetni munkatársunknál!
Ezt követően a nem fizetők kizárásra kerülnek, illetve nem adhatnak le szavazatot a küldött gyűlésen. Amennyiben a végleges jelöltlistán szereplő jelöltek közül valaki nem rendezte a tagdíját, értelem szerűen nem adható le rá szavazat. Ebben az esetben a jelölő listáról a szavazás előtt törlésre kerül.

A MOT Elnöksége - összhangban a MOT alapszabályával a következő döntést hozta:

A tagok regisztráláskor, vagy legkésőbb a kongresszuson történő tagdíj rendezéskor (legkésőbb a küldöttgyűlésig) kapnak egy tagságukat igazoló lapocskát (rajta a nevükkel), ami a szavazóhelyiségbe (küldött gyűlés) belépésre jogosítja őket. Így kívánjuk biztosítani, hogy szavazáskor csak érvényes tagsági státusszal rendelkezők legyenek a helyiségben.

A jelölést kapott kollégák számára ezen oldalon nyitott a megjelenés lehetősége. Szívesen tesszük közzé fényképes életrajzukat. Aki ezzel a lehetőséggel élni kíván, kérjük, hogy a dokumentumot dr. Jakab Gábor Főtitkár számára szíveskedjen a gabor.jakab@bhc.hu E-mail címre elküldeni.

Budapest, 2012.05.22.

A MOT Vezetősége


MOT Közgyűlés
Magyar Ortopéd Társaság 55. Kongresszusa, Győr

2012. június 14-én 8:30-9:00 és 16:30-18:30 között kerül megrendezésre a Plenáris teremben